RSS

WHOAA.. PARCEL!!

01 Sep

Hehehe.. thanks Mom for sending me a parcel yesterday. Hmm… never know that it could arrive exactly before the first of Ramadhan, gee thanks a lot Mom. Its really yummy especially the special home-made abon (I love every of my Mom’s cooking!! Hehe.. she really know what I like🙂 ) Hiks, miss you very much!! Jangan bilang deh mau bikin apa buat berbuka ntar, habis jadi ngiri ama yang di rumah (eits.. kayaknya ga boleh ngiri deh bulan Ramadhan😛 )

Baiklah, biar ga kalah ama yang di rumah, evy bakal mau masak (apa ya??), pokoknya ga kalah deh! Walau ga tau ntar bakal jadi kayak apa, pokoknya I will make it ‘spicy‘ (bumbu apapun masuk – sorry Mom untuk yang satu ini evy ga pernah bisa hapal nama-namanya..sorry..). Yah, paling yang sakit perut juga gue sendiri, huahahahaha😛

OK, wish me luck for my upcoming cooking!! Ganbatte ne!! (Btw.. napa harus ‘selamat berjuang’ – ga nyambung😛 )

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada September 1, 2008 in A page of my day

 

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: